Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
16.2.2024

Junioři porazili Havlíčkův Brod a upevnili první příčku v tabulce

34. kolo, pátek 16.2.2024, Slavia - Havl. Brod
Slavia
6:0
1:0, 2:0, 3:0
Havl. Brod

Branky

Slavia

7. Hubinka (Vašíček, Krums), 29. Kříženecký (Vašíček), 40. Grešl (Štípek, Hubinka), 45. Hubinka (Málek, Hasman), 45. Kříženecký (Vašíček, Krums), 50. Krums (Sýkora, Kříženecký)

Havl. Brod

Statistiky

Rozhodčí: Čamra – Jurak, Černohlávek
Vyloučení: 2:2
Využití: 0:0

V oslabení: 0:0
Diváci: 67

Sestavy

Slavia

Tesař – Brotánek, Jokl, Hron, Sýkora, Málek, Hubinka – Hasman, Sander, Tichý, Vosmík, Hlavička, Krums, Vašíček, Štípek, Grešl, Matějovský, Polák, Filip, Kříženecký.

Havl. Brod

Novák (45. Černý) – Novotný, Vaněček, Chymo, Pražák – Dvořák, Windegger, Nový, Kotalík, Machovský, Kozlík, Fiala, Janko, Machač.

Mladíci Slavie se střetli s hokejisty z Havlíčkova Brodu, kteří se v tabulce nachází na druhém místě. Pražané však měli před utkáním o patnáct bodů více než jejich soupeř a tento náskok se jim podařilo po spolehlivém výkonu ještě navýšit.

Sešívaní junioři z úvodu utkání hledali cestu, jak otevřít skóre zápasu. To se jim povedlo na začátku 7. minuty, když Nováka překonal Ondřej Hubinka. Jejich soupeři se nepovedlo najít odpověď ani v přesilové hře a slávisté mohli navýšit své vedení ve druhé třetině.

Na konci 29. minuty se prosadil Daniel Kříženecký a ještě ve stejné třetině na něj navázal Jakub Grešl. Domácí tak šli do závěrečného dějství s pohodlným náskokem. Také toho dokázali zužitkovat.

Jako první svou druhou branku v 45. minutě zápase přidal Ondřej Hubinka. Dvacet sekund po něm zaznamenal stejný úspěch Daniel Kříženecký. Slávistickou převahu potvrdil v 50. minutě Ernest Krums a upravil skóre zápasu na konečných 6:0.

Autor Denis Freitas Lopes
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více