Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
2.2.2024

Junioři natáhli domácí neporazitelnost, nasázeli 12 branek

33. kolo, pátek 2.2.2024, Slavia - Technika Brno
Slavia
12:3
6:1, 4:1, 2:1
Technika Brno

Branky

Slavia

7. Hron (Krums, Polák), 8. Hlavička (Janoušek, Sander), 13. Filip (Hlavička, Tesař), 14. V. Štípek, 18. Vašíček (Krums), 19. Filip (Vašíček, Hron), 23. Sander (Kříženecký), 24. Krums, 31. Krums (R. Štípek), 40. Vosmík (V. Štípek, Vašíček), 42. R. Štípek (Vašíček, Krums), 57. Krums (Vašíček, R. Štípek)

Technika Brno

18. Škodík, 32. Hrabinec (Svoboda, Škodík), 46. Zduba

Statistiky

Rozhodčí: Žižka – Tichý, Stacho
Vyloučení: 6:10
Využití: 3:1

V oslabení: 1:1
Diváci: 47

Sestavy

Slavia

Tesař (40. Papež) – Brotánek, Klíma, Málek, Hron – Hasman, Sander, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, Vašíček, R. Štípek, Polák, Filip, Janoušek, Kříženecký.

Technika Brno

Kalinichenko (14. Hnízdil, 42. Kalinichenko) – Svoboda, Hejduk, Kadaňka, Spanel, Hrabinec, Rossokha – Staněk, Szemmelroth, Sladký, Červenka, Škodík, Zduba, Smrž, Straka, Kučera.

Junioři se v pátek představili na domácím ledě. Brněnské Technice nasázeli 12 branek, přičemž půlku z nich dali už v první části. Hattrickem přispěl k výhře lotyšský útočník Ernests Krums. Junioři naposledy doma padli koncem září.

Junioři šli do zápasu na domácím s cílem prodloužit svou neporazitelnost. V 7. minutě se dostali do vedení, kdy se při přesilovce trefil Filip Hron. Slávisté pokračovali v aktivitě a na konci 8. minuty přidali druhý gól, který dal Denis Hlavička.

Junioři byli v první části produktivní. Ve 13. minutě se prosadil Nikolas Filip a 45 vteřin po něm přidal čtvrtý gól Viktor Štípek. Technika snížila v čase 17:07 trefou Kamila Škodíka. Slavia ale odpověděla za 24 vteřin gólem Martina Vašíčka. Slávisté do přestávky skórovali ještě jednou, když přesilovku za osm sekund zužitkoval v 19. minutě Nikolas Filip, který dal svůj druhý gól v utkání. Po 20 minutách odcházeli domácí do šaten s vedením 6:1.

I začátek druhé třetiny patřil domácím. V čase 22:13 se trefil Karel Sander. Za 74 sekund se domácí radovali poosmé, když se prosadil Ernests Krums. Ve 31. minutě se radovali opět domácí, když se podruhé v utkání trefil Ernests Krums. Za 56 vteřin ale Technika snížila přesnou ranou Marcela Hrabince. 41 sekund před druhou pauzou dovršil desítku domácích gólů Adam Vosmík.

Další branky padaly až v poslední třetině. Hned ve 42. minutě se prosadil Richard Štípek. Technika se ale ještě jednou dokázala prosadit, když se ve 46. minutě při vlastním oslabení prosadil Jakub Zduba. Domácí ale ještě neměli dost a v 57. minutě dali dvanáctý gól, jenž padl z hole Ernestse Krumse, který tak zkompletoval hattrick. Ve zbytku zápasu už se nic nestalo, a tak junioři díky jasné výhře 12:3 natáhli svou domácí neporazitelnost, která trvá již od konce září. K dalšímu zápasu nastoupí Jenáčkovy svěřenci ve středu na ledě Třemošné.

Autor Matěj Sousedík
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více