Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
13.10.2023

Obrat za deset vteřin, juniorka ovládla utkání v Písku

9. kolo, pátek 13.10.2023, Písek - Slavia
Písek
2:4
0:0, 1:2, 1:2
Slavia

Branky

Písek

27. Velíšek (Vlček, Šindelář), 60. Šipla (Šindelář, Vlček)

Slavia

34. Krums (TS), 35. Hlavička (Šindelář, Málek), 46. Hlavička (Hron, Filip), 59. Krums

Statistiky

Rozhodčí: Turhobr – Malý, Uhlík
Vyloučení: 6:6
Využití: 2:2

V oslabení: 0:0
Diváci: 55

Sestavy

Písek

Císař – Smetana, Mikeska, Velíšek, Čunát, Tolar, Prušák, Šipla – Dubský, Hohenberger, Postl, Vlček, Fencl, Pittr, Hofrajtr, Kozlík, Zátopek, Pospíchal, Sládek, F. Šindelář.

Slavia

Hodic – Brotánek, Jokl, Křivánek, Hron, Kubíček, Hubinka, Málek, Kříženecký – Grešl, Filip, Vosmík, V. Štípek, Skalský, Hlavička, Krums, D. Šindelář, Němeček, R. Štípek, Vlach.

Junioři Slavie v pátek večer nastoupili k důležitém zápasu proti Písku. Po půlhodině hry sice ztráceli jednu branku, dvěma slepenými trefami ovšem utkání otočili a nakonec zvítězili celkově 4:2. Díky vítězství nad tabulkovým sousedem se Slavia osamostatnila na druhém místě tabulky.

V rámci 9. kola Ligy juniorů vyrazili sešívaní do Písku, kde se střetli se svým tabulkovým sousedem. Slávisté se před zápasem nacházeli s osmnácti body na druhém místě západní skupiny, pouze o skóre před juniorkou Písku.

Úvodní dějství zápasu přineslo pouze několik vyloučených na obou stranách. Skóre se poprvé měnilo ve 27. minutě, do sítě sešívaných se trefil písecký Martin Velíšek. Slávisté dokázali vyrovnat na konci 34. minuty, trestné střílení úspěšně zakončil Ernests Krums. Pouze o deset vteřin později se navíc prosadil sešívaný Denis Hlavička.

Po třičtvrtě hodině hry se slávisté radovali znovu, svou druhou přesnou trefu zapsal v přesilové hře Denis Hlavička. Na 4:1 poté upravil skóre brankou ve vlastním oslabení Ernests Krums, který taktéž zaznamenal svůj druhý zásah v zápase. Písečtí se zmohli na snížení až v poslední vteřině zápasu, kdy početní výhodu využil Tobias Šipla.

Slávisté tak utkání v Písku opanovali 4:2 a osamostatnili se na druhé pozici západní skupiny Ligy juniorů.

Autor Jiří Petr
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 8.5.2024

Asi se mi nejlíp chytá pod tlakem, nebo když jde o hodně, říká Oldřich Cichoň

Odchytal skvělou vyřazovací část. Oldřich Cichoň za sebou ve statistikách nechal i gólmany finálových týmů a dovedl Litoměřice ke třetímu místu. „Chytal jsem play-off už před dvěma lety v Sokolově a ...

Číst více
ZPRÁVY Z KLUBU 7.5.2024

Do extraligového Klubu legend byli uvedeni i dva slávisté

Do nově vzniklého Klubu legend ELH bylo dnes uvedeno prvních 12 osobností, mezi nimiž nechyběly ani dvě spojené s naším klubem - obránce Petr Kadlec a útočník a trenér Vladimír Růžička

Číst více
A-TÝM 7.5.2024

V Edenu po třinácti letech. Slavii posílí útočník Martin Šťovíček

Produktivní osmadvacetiletý útočník Martin Šťovíček prošel slávistickou mládeží, teď se po třinácti letech vrací do klubu, kde vyrůstal, a poprvé nastoupí také za áčko. Do Edenu přichází ze Znojma, ...

Číst více
ROZHOVORY 5.5.2024

Přikryl se schází ve Slavii s kamarádem. Doufám, že Berymu připravím nějaké góly, usmívá se

Jako mladí spolu začínali v Plzni, teď se po dlouhé době scházejí v jednom týmu. Devětadvacetiletý útočník Roman Přikryl přichází do Slavie jako tvůrce hry a nahravač, Matěj Beran byl v uplynulém ...

Číst více