Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
23. dubna 2024

Seriál příběhů Za postupem přiblíží úspěšný boj juniorů o extraligu

Junioři zvládli splnit hlavní cíl sezony a po bezchybné jízdě postoupili do nejvyšší soutěže. Každý takový úspěch stojí na silných příbězích, bez kterých by se to mnohdy ani nemuselo podařit. A my se v nejbližších týdnech pokusíme hned několik takových příběhů zviditelnit. Už tento týden se můžete těšit na první díl seriálu Za postupem.

Největší slávistický úspěch pomalu končící sezony byl bezesporu postup juniorů do extraligy. Sešívaní prošli základní část téměř bez zaváhání a v play-off doslova převálcovali všechny soupeře. Po dvou letech se tak Eden může znovu těšit na nejlepší juniorský hokej v Česku.

Nechali jsme samotné hráče, kteří se na postupu podíleli, aby svůj příběh převyprávěli. První díl Za postupem vyjde už v průběhu tohoto týdne. Budete si moci přečíst vyprávění brankáře Jiřího Tesaře, jehož cesta do Slavie byla sice plná překážek, nakonec ale v letošní sezoně vyvrcholila postupem do juniorské extraligy.

V dalších dílech pro vás připravujeme mimo jiné příběh nejproduktivnějšího hráče Ligy juniorů Ernesta Krumse nebo útočníka Lukáše Strnada, který při svém prvním roce mezi juniory zažil sestup a pomyslně to celé napravil v letošní sezoně, kdy devatenácti body v play-off výraznou měrou pomohl k postupu.

Samostatnou kapitolou je pak i pozice hlavního trenéra, kterým se před sezonou stal Luboš Jenáček, který poprvé v trenérské kariéře opustil svůj rodný kraj, aby dotáhl slávistické juniory do nejvyšší soutěže. A povedlo se mu to na jedničku.

Chystáme pro vás ale i další příběhy, kterých se dočkáte v průběhu května a června. Ponořte se s námi do zajímavých příběhů slávistických talentů, kteří prožili jeden ze svých největších úspěchů.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vojtěch Šik novým asistentem trenéra!

Třiatřicetiletý Vojtěch Šik, který naposled působil v Karlových Varech, se stává novým asistentem trenéra Aleše Tottera. V realizačním týmu áčka naopak nebudou pokračovat Daniel Tvrzník, který končí ...

Číst více