Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
FANOUŠCI
3. července 2012

FOTOSOUTĚŽ: Slavia na cestách

HC Slavia Praha spolu s redakcí klubového webu pro vás opět připravila letní fotosoutěž SLAVIA NA CESTÁCH. Vezměte slávistický dres, triko a nebo šálu na dovolenou a vyfoťte se na zajímavém místě. Přečtěte si pozorně pravidla soutěže, ať zbytečně nepřijdete o možnost vyhrát zajímavé cenu. Letos se koná již 4. ročník! Úspěšné fotky z minulých let budeme uveřejňovat v průběhu letních měsíců.

Jste fanoušci hokejové Slavie? Neváhejte a jeďte ve slávistických barvách na dovolenou. Když se vyfotíte na neobvyklém místě nebo v neobvyklé situaci a zúčastníte se naší soutěže, můžete vyhrát zajímavé ceny.

Fotografie na prvním místě vyhraje originální dres HC Slavie s podpisy hráčů. Druhý v pořadí dostane poukaz v hodnotě 500 Kč do slávistického fanshopu a třetí příčka je oceněna čepicí. O výherci rozhodnete vy, a to hlasováním na tomto webu. Fotografie zasílejte emailem na fotosoutez@hc-slavia.cz.

Na fotografii musí být zřetelně vidět slávistický dres nebo tričko, šála, vlajka, znak, popřípadě jiný větší předmět s logem a v barvách HC Slavia Praha.

Zaslaný příspěvek musí obsahovat popisek (název) fotografie, místo, celé jméno soutěžícího, kontaktní email (nebo telefon – email ani telefon nebude u fotky zveřejněn).

Od každého autora budou zveřejněny maximálně tři fotografie.

Uzávěrka pro zasílání fotografií je 31. 8. 2012.

Od 1. 9. – 15. 9. 2012 budete moci finálně hlasovat o vítězi.

Respektujte, prosím, autorská práva. Nepřipouští se ani fotomontáže.

Redakce si vyhrazuje právo fotografii bez udání důvodů nepublikovat a vyřadit ze soutěže, rovněž upravit rozměr zaslané fotky.

Fotografie posílejte na email: fotosoutez@hc-slavia.cz

Ceny:
1. místo - originální dres HC Slavia s podpisy hráčů
2. místo - poukaz na nákup věcí v našem fanshopu v hodnotě 500 Kč
3. místo - čepice HC Slavia Praha

Autor Redakce
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 4.5.2024

Slavia je dobrá značka. Baví mě, když můžu hráče posouvat, říká nový trenér Vojtěch Šik

Ve svých třiatřiceti letech patří Vojtěch Šik mezi mladé trenéry. Do Slavie by tak měl přinést energii a nadšení, zároveň by ale měl s hráči pracovat třeba na obranné činnosti nebo dovednostech. ...

Číst více
A-TÝM 3.5.2024

Slavia získala nejlepšího gólmana posledního play-off

Druhou posilou našeho kádru je dvaadvacetiletý gólman Oldřich Cichoň, který naposled působil v Litoměřicích a s úspěšností zákroků 93,8% byl nejlepším brankářem uplynulého play-off Chance ligy.

Číst více
FANOUŠCI 3.5.2024

Chcete vidět hvězdy světového hokeje v akci? Stále máte možnost!

Nestihli jste pořídit vstupenky na český tým? Nevadí! To ale neznamená, že už nemáte šanci v Praze a Ostravě na vlastní oči sledovat zahraniční hokejové superstar.

Číst více
A-TÝM 2.5.2024

Vítáme první posilu! Do Edenu přichází útočník Roman Přikryl

První slávistickou posilou pro novou sezonu je útočník Roman Přikryl, který přichází do Edenu z Karlových Varů. Devětadvacetiletý hokejista má na svém kontě přes stovku zápasů v extralize a 346 v ...

Číst více