Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
31. prosince 2003

Slavia se stěhuje!!!

P r a h a - Tak jsme se konečně dočkali! Nikoli do nové Sazka Arény, ale do vlastní haly, která v naprostém utajení vyrostla v bývalém vojenském prostoru v Brdech, se přestěhuje úřadující mistr ligy! "Je to nejhezčí a největší hala na světě a bude v ní hrát i fotbalová Slavia," hrdě se usmíval generální manažer Vladimír Růžička, po němž ponese hala, která stojí nedaleko Teslín u Míšova, název "Rose Arena".

Zdá se to neuvěřitelné, ale Slavia má od včerejška nádhernou novou halu! "Museli jsme všechno do poslední chvíle tajit, protože bychom měli problémy s ochránci přírody, ale když jsme vše včera na místě zkolaudovali za přítomnosti ministra a slávisty v jedné osobě Standy Grosse, mohli jsme s tím dnes vyjít na svět," vysvětluje skvěle naložený Vladimír Růžička, který si u nové haly připíjel společně s Vladimírem Leškou, jehož krásné polystyrenové modely tedy konečně došly uplatnění. Hala nestojí přímo v Praze, ale nedaleko u dosud málo známé vesnice Teslíny u Míšova, kde bylo dosud největší událostí cyklistické kritérium v roce 1986, jehož se zúčastnili tehdejší reprezentanti Škoda a Klasa. Jinak je lokalita v okolí Teslín proslulá už pouze velmi velkými borůvkami. "Jedná se o zcela ojedinělý projekt, který nemá na světě obdoby a tuto lokalitu jsme vybrali proto, že chceme, aby kolem haly vyrostla celá zbrusu nová slávistická vesnice, kde budou moci bydlet jen lidé, kteří jsou různě sešívaní," podotkl hlavní projektant velkolepé haly Krasomil Rozpadlý z firmy STANska.

Skalní příznivci klubu z Prahy ale nemusí věšet hlavu, protože k hale povede v budoucnu dálnice D23, navíc Teslínští dobrovolnící již začali ze své strany s výstavbou tunelu pro metro a současné autobusové spoje budou posíleny hned o 500%! "Doposavaď to byla hrůza, jezdil sem jen jeden autobus denně směrem na Jihlavu, tak se to snad zlepší," doufá místní lesní dělník Bican, který se ochotně fotil s Vladimíry Růžičkou a Leškou. "Je to velký den pro Slavii i celou republiku. Podívejte, jaké jsou problémy se Sazka Arénou a my jsme svépomocí při Akci S zvládli všechno bez jediného zádrhele," tetelil se spokojeně František Ondříček, známý kameraman a slávista. "Co na to říct? Je to gut," prohlásil nakonec tiskové konference v nové hale šéf českého hokeje Karel Gut.


Pokud jste až dosud mysleli, že je vše uvedené pravda, vezměte si prášek a vězte, že jde o silvestrovský žert!

Odkazy na silvestrovské články na dalších hokejových webech

V Českých Budějovicích ohlásil návrat na led útočník Jaroslav Pouzar, který s sebou přivede dva kamarády z Edmontonu Wayna Gretzkého a Jarri Kurriho. ČTĚTE ZDE.

V Plzni oznámilo vedení klubu plán na vybudování nejmocnějšího hokejového klubu na světě. Na pomoc si přizvalo peníze Billa Gatese, zedníky a americký tank. ČTĚTE ZDE.

Ve Vsetíně se redakce podívala do zákulisí off-line rozhovorů s hráči, zdařilý fotopříběh ČTĚTE ZDE.

Prvoligové kluby Horácká Slavia Třebíč a IHC Písek mají v čele muže velkých jmen. Třebíčský dr. Karel Čapek mladší si z dr. Karla Čapka staršího bere inspiraci při řešení nejrůznějších problémů. Písecký předseda Šrámek jde ve stopách slavného píseckého rodáka Fráni Šrámka a píše básně. Není bez zajímavosti, že Karel Čapek věnoval Šrámkovi celou knihu... Třebíčský příběh ČTĚTE ZDE, písecký pak NALEZNETE TADY.

A na závěr všem lidem dobré vůle popřáli hodně lásky hokejisté druholigové Hvězdy Brno. Že jdou skutečným příkladem, na památné fotografii UVIDÍTE ZDE.

Autor Tomáš Kučera
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více