V pondělí začíná Slavii letní příprava, přinášíme aktuální podobu kádru
Hokejistům Slavie začíná od pondělí příprava na novou extraligovou sezonu, z aktuálního kádru do ní zatím nezasáhne pouze obránce Juraj Valach, který reprezentuje Slovensko v národním týmu. V týmu je několik hráčů, kteří se vrátili z hostování z jiných klubů, mimo jiné například Daniel Krejčí, jenž loni působil v Třinci.
Jak jsme již informovali, klub se rozhodli opustit obránce a dlouholetý kapitán Petr Kadlec a útočníci Petr Jelínek, Lukáš Krenželok, Vladimír Růžička ml., Dávid Skokan a Lukáš Žejdl. Slavia nepočítá ani se službami Petra Šenkeříka.
Aktuální složení kádru
Brankáři: Dominik Furch, Adam Svoboda, Jan DlouhýObránci: Jindřich Barák, Tomáš Beňovič, Jan Holub, Lukáš Chalupa, Ronald Knot, Pavel Kolařík, Daniel Krejčí, Antonín Růžička, David Štich, Juraj Valach
Útočníci: Jakub Babka, Jaroslav Bednář, Miloslav Čermák, Jiří Doležal, Tomáš Doležal, Pavel Klhůfek, Tomáš Micka, Michal Poletín, Jakub Sklenář, Jan Stránský, Václav Tomek, Marek Tomica, Daniel Vrdlovec
Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák
Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...
Číst víceJunioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů
Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...
Číst víceDefenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!
Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.
Číst víceJuniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!
Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...
Číst více