Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
22.10.2017

Z Varů bez bodů. Mladší dorostenci nestačili na Energii

10. kolo, sobota 21.10.2017, Karlovy Vary - Slavia
Karlovy Vary
7:2
2:0, 2:2, 3:0
Slavia

Branky a nahrávky: 2. Mareček (Rymon, Benda), 19. Mareček (Benda, Rymon), 22. Remeš (Korčmaroš, Prošek), 29. Mareček (Kosina), 41. Korčmaroš (Remeš), 43. Houdek, 54. Rymon (Vogel, Remeš) – 22. Labuzík (Moravec), 27. Jágr (Slavíček). Rozhodčí: Glanc – Coubal, Juránek. Vyloučení: 4:1. Bez využití. Diváci: 69. Střely na branku: 28:26. Průběh utkání: 3:0, 3:2, 7:2.

Sestavy

Karlovy Vary

Bednář – Pohanka, Benda, Kosina, Houdek, Vogel, Prošek, Remeš, Bílek, Matoušek, Mareček, Rymon, Sapoušek, Botoš, Korčmaroš, Vondráček, März

Slavia

Němeček (41. Pittr) – Kučera, Palát, Čapka, Topol, Vymětal, Němeček, Srdínko, Moravec – Jágr, Míšek, Labuzík, Hofmann, Martinec, Slavíček, Sarkisyants, Černý, Svoboda

Pražané chtěli v Karlových Varech navázat na předchozí venkovní vítězství na ledě favorizovaného Chomutova. Proti Energii se jim však moc nedařilo. Na začátku druhé periody prohrávali už 0:3, a přestože se sešívaným podařilo snížit na rozdíl jediné branky, na body nedosáhli. Karlovarští se totiž prosadili ještě čtyřikrát a nakonec získali všechny tři body za vysokou výhru 7:2.

Zápas začal vyrovnanou hrou obou celků, přesto se domácí velmi brzo ujali vedení. Po menším důrazu sešívané obrany se k několika zakončením dostal Nikolas Mareček, který nakonec z úhlu procedil puk do sítě.

Po první části nakonec měli Karlovarští dvoubrankový náskok, Nikolas Mareček se protlačil mezi kruhy a ranou nad levý beton Němečka uspěl podruhé.

Netrvalo dlouho a Energie vedla už o tři góly. Parádní kombinaci na jeden dotek zakončil do odkryté klece Alexandr Remeš. Slávisté se nechtěli vzdát úplně bez boje a vývoj utkání ještě zdramatizovali.

Nejdříve téměř všechny překvapil Tomáš Labuzík, který objel branku soupeře a s pomocí betonu přesouvajícího se Bednáře zasunul puk za brankovou čáru. O chvilku později na svého spoluhráče navázal Vojtěch Jágr. Ten se poměrně hladce dostal mezi kruhy, odkud bekhendem mířil do protipohybu brankáře.

Tlak červenobílých se stupňoval a nebylo daleko od vyrovnání. Míšek však z levé strany nemířil přesně a navíc nechtěně rozjel akci soupeře. Kosina dlouhou přihrávkou našel rozjetého Nikolase Marečka, který si s únikem poradil znamenitě, a dovršil tak hattrick.

Snahu Pražanů o bodový zisk zřejmě definitivně ukončila úvodní minuta třetí části, ve které prostřelil Němečka Jan Korčmaroš. Pro zbytek duelu se do brankoviště postavil Pittr a i on musel dvakrát lovit kotouč ze své sítě.

Nepodařilo se mu zachytit padající střelu Petra Houdka od modré, necelých sedm minut před koncem se dostatečně rychle nepřesunul k volnému Dominiku Rymonovi, kterému se sice puk zamotal mezi bruslemi, přesto v pádu zakončil přesně k bližší tyčce a určil definitivní podobu výsledku.

Autor Michal Toman, David Mencl
Nepřehlédněte
ROZHOVORY 24.4.2024

Extraliga bude jiný level. Věřím, že se dokážeme kvalitně připravit, říká Luboš Jenáček

Na poháru pro vítěze Ligy juniorů ještě pořádně nezaschlo šampaňské, trenér Luboš Jenáček už ale musí střádat plány na příští sezonu. „Víme, že nás jako nováčka nebude čekat v extralize nic ...

Číst více
MLÁDEŽ 25.4.2024

Startuje MS do 18 let i se slávistickou stopou

Konec dubna patří každoročně mistrovství světa hráčů do osmnácti let a i letos se na turnaji ve Finsku představí několik slávistických odchovanců. Do konečné nominace se nakonec probojovala hned ...

Číst více
ROZHOVORY 22.4.2024

Někdy si připadám jako komparz, směje se svému rodičovství Hrdinka

Nebyla to pro obránce Františka Hrdinku klasická sezóna, velkou její část odehrál kvůli zranění s mřížkou na obličeji. Typicky to u něj nevypadá ani teď, krátce po začátku volna se stal totiž poprvé ...

Číst více
FANOUŠCI 22.4.2024

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Necelý měsíc zbývá do začátku Mistrovství světa IIHF v ledním hokeji 2024. Hokejová horečka stupňuje, sportovní událost roku na českém území se blíží a vy, fanoušci u toho nesmíte chybět.

Číst více