Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
MLÁDEŽ
19. dubna 2017

V Edenu se konal turnaj 3. tříd, z vítězství se radoval Hradec Králové

Poslední akcí, která se na ledové ploše v Edenu konala v sezóně 2016/17, byl turnaj malých hokejových nadějí. Pět týmů 3. tříd se utkalo nejdříve v minihokeji a následně i v klasickém hokeji na celé hřiště. Turnaj za podpory hlavního města Prahy se vydařil a všechny zúčastněné týmy si dva dny strávené v Edenu pochvalovaly.

Dohromady se v Edenu odehrálo třicet zápasů, ve kterých se nejvíce dařilo Mountfieldu Hradec Králové, ani slávisté ale nezůstali pozadu. Velmi dobře obsazený turnaj nabídl spoustu atraktivních a kvalitních utkání, které v této věkové kategorii nejsou běžné.

Sešívaní nakonec skončili v silné konkurenci čtvrtí, ve všech zápasech ale dokázali porazit Spartu, a tak si připsali cenný skalp rivala z Holešovic. Všechny týmy byly odměněny za svoje výkony poháry a celý turnaj si všichni skvěle užili.

„Byla to pro nás poslední akce v sezóně a celý průběh turnaje se nám líbil. Dobrým nápadem bylo rozdělení turnaje na dvě části, kdy se nejdříve hrálo na malé hřiště a pak i na velké. Bylo jasně vidět, že na turnaj byl pořádaný v první řadě pro děti a to se mi osobně hodně líbí. Navíc jsme dostali krásný velký pohár, o který se kluci hned začali přetahovat a řešit, kdo si ho vezme domů jako první,“ zhodnotil turnaj Petr Koreček z Hradce Králové.

Autor David Mencl
Nepřehlédněte
ZPRÁVY Z KLUBU 19.4.2024

Klapka už pálí v NHL! Stihl první trefu i bitku

Slávistický odchovanec Adam Klapka ve svém šestém zápase v dresu Calgary poprvé skóroval. V noci na pátek otevřel skóre zápasu proti San Jose a pomohl svému týmu k výhře 5:1.

Číst více
MLÁDEŽ 18.4.2024

Luboš Jenáček povede juniory i v extralize!

Luboš Jenáček dovedl v právě skončené sezoně juniory jako hlavní trenér do extraligy, teď s nimi bude pokračovat i v nejvyšší soutěži. Slavia se s ním dohodla na pokračování u nejstarší mládežnické ...

Číst více
ROZHOVORY 18.4.2024

Havrdovo volno? Užil si lyžovačku v Itálii, chystá se i do exotiky

Ve Slavii hraje odmalička a v červenobílém dresu si postupně plní hokejové sny. Letos přidal v Edenu další sezónu za A-tým a klub si jeho služby pojistil i pro příští ročník. Jak dvaadvacetiletý ...

Číst více
A-TÝM 15.4.2024

Lukáš Strnad podepsal novou smlouvu se Slavií!

Lukáš Strnad bude i nadále oblékat slávistický dres. Devatenáctiletý útočník má za sebou druhou sezonu v A-týmu, letos navíc pomohl juniorce v play-off k postupu do extraligy. Se Slavií se naopak ...

Číst více