Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
A-TÝM
27. května 2015

Pavel Kašpařík: Těším se na partu v kabině

Pavel Kašpařík se stal novou ofenzivní posilou sešívaného klubu. Šestatřicetiletý forvard působil naposledy v Mladé Boleslavi, se kterou se probojoval do čtvrtfinále tuzemské nejvyšší soutěže. Teď bude oblékat sešívaný dres a svému novému klubu bude pomáhat v cestě zpátky mezi českou elitu.

Kašpařík působil v extralize v Karlových Varech, Liberci, Havířově, ve Zlíně, ve Spartě, v Českých Budějovicích, v Plzni a Mladé Boleslavi. (foto: bkboleslav.cz)

Proč jste se rozhodl právě pro angažmá ve Slavii?
Po sezoně v Mladé Boleslavi jsem se rozhodoval, jestli budu nebo nebudu pokračovat. Ve Slavii se buduje nový mančaft a po schůzkách s trenéry a panem Bukačem mě lákalo být součástí tohoto procesu. Velkou roli v mém rozhodování hrálo i to, že s rodinou bydlíme v Praze.

S jakým cílem do klubu přicházíte?
Co jsem se bavil s trenéry, tak cíle jsou jasné - je to pokus o návrat do extraligy. Věřím, že pro postup všichni uděláme maximum.

Znáte někoho v kabině?
Zatím, co jsme tady, tak znám čtyři pět kluků. Znám spíš ty starší, se kterými jsme se při zápasech potkávali.

Co vy a letní příprava?
Nemůžu říct, že bych se na ni úplně těšil. Nicméně ta pauza po sezoně byla dlouhá a už mi chyběl pohyb. Zároveň ale musím říct, že se těším, ačkoliv vím, že to bude hodně bolet. Těším se na partu v kabině a na každodenní, jak já tomu říkám, kabinový život.

Autor Petr Horčička
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více