Permanentky Dárkové poukazy Informace o vstupenkách Vstupenky online
ZÁPASY - MLÁDEŽ
8.2.2018

Špatný začátek stál mladší dorost zápas, z Kladna se vrací bez bodu

C12, čtvrtek 8.2.2018, PZ Kladno - Slavia
PZ Kladno
4:1
3:0, 0:0, 1:1
Slavia

Branky a nahrávky: 9. Šugár (Karmazín, Votoupal), 12. Štrombach (Darsa, Šťastný), 14. Pulda (Krejžík, Vimmer), 51. Šťastný (Štrombach) – 52. Martinec (Brummel, Čapka). Rozhodčí: Malota – Ondráček, Hřebík. Vyloučení: 5:3. Využití: 2:0. Diváci: 80. Střely na branku: . Průběh utkání: 4:0, 4:1.

Sestavy

PZ Kladno

Burda – Vyhnal, Horák, Krejžík, Vinš, Brejcha – Strnad, Štrombach, Hurta, Karmazín, Votoupal, Šťastný, Šugár, Darsa, Pulda, Vimmer, Hanousek, Adam

Slavia

Pittr (14. Janura) – Hrdlička, Čech, Stejskal, Srdínko, Němeček, Kluch, Čapka – Černý, Sarkisyants, Martinec, Brummel, Hofmann, Labuzík, Míšek, Slavíček, Rulc, Jágr

I pět minut může rozhodnout zápas. To poznali mladší dorostenci, kteří vůbec nezvládli krátký úsek první třetiny. V něm inkasovali hned třikrát, náskok Kladna pak už dotáhnout nedokázali. Do Prahy se tak vrací bez bodu a s porážkou 1:4.

Sešívaní vstoupili do utkání aktivněji a už po pěti minutách měli možnost přesilovky. Votoupalovo vyloučení však nedokázali využít a naopak po jeho návratu na led si nepohlídali zadní vrátka - právě Votoupal založil útočnou akci, ze které poprvé rozvlnil síťku Pavel Šugár.

Slávisté byli jako opaření a o tři minuty později kapitulovali podruhé, tentokrát jejich obranu překonal hbitý Filip Štrombach. Špatný nástup však pokračoval, chvíli po inkasovaném gólu putoval za katr Slavíček a PZ se prosadilo potřetí, přesilovku využil Marek Pulda. Ten zároveň vyhnal Pittra z branky, nahradil ho Janura.

Výměna gólmanů Pražany evidentně nakopla a několikrát ve druhé třetině svého soka pořádně zmáčkli, prosadit se však nedokázali. Stejné to však bylo i na druhé straně, kde Janura držel akcie sešívaných hokejistů nad vodou, odolal i jednomu oslabení.

Zkraje třetí části měli červenobílí možnost snížit, přesilovku za Strnadovo sekání však využít nedokázali. To neplatilo pro Středočechy, kteří stejnou možnost dostali na konci 49. minuty a nepromrhali ji - Adam Šťastný zvyšoval už na 4:0 pro domácí.

Slávisté ale tentokrát měli připravenou odpověď, o kterou se o minutu později postaral Patrik Martinec. Jeho trefa dala svěřencům Jiřího Doležala křídla, hned třikrát si svou aktivitou vynutili výhodu přesilovky, Kladno v čele s výborně chytajícím Burdou ale odolalo. Souboj dvou sousedů v tabulce tak vyzněl lépe pro PZ, které doma zvítězilo 4:1.

Autor Tomáš Pauček
Nepřehlédněte
OHLASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Ukázali jsme naši sílu, deset gólů je jen bonus, ví Polák

Pěti body (3+2) se výrazně podílel na první výhře juniorů v semifinále proti Šumperku. I díky Vojtěchu Polákovi slávisté vyhráli úvodní zápas v Edenu 10:2. „Jsem rád, že jsem to konečně protrhnul a ...

Číst více
ZÁPASY - MLÁDEŽ 28.3.2024

Junioři ovládli první semifinále, Šumperku nastříleli deset gólů

Slávističtí junioři odstartovali v Edenu semifinálovou sérii proti Šumperku jednoznačným vítězstvím 10:2, hattricky se blýskli Vojtěch Polák a Viktor Štípek. Druhý duel je na programu v pátek od ...

Číst více
A-TÝM 27.3.2024

Defenzivní pilíř David Kajínek zůstává ve Slavii!

Slavia se dohodla na nové smlouvě s Davidem Kajínkem. Pětatřicetiletý defenzivní obránce se chystá na svoji druhou sezonu v červenobílých barvách.

Číst více
MLÁDEŽ 26.3.2024

Juniorské semifinále startuje ve čtvrtek v Edenu!

Junioři se po čtvrtfinálovém vítězství nad Porubou přiblížili svému cíli, k vytouženému postupu do extraligy je ale nutné zvládnout ještě dva důležité kroky. V semifinále, které se hraje opět na tři ...

Číst více